A La Casa da Wieteke & Theo

Selamat pagi Wieteke en Theo,

vond zeer geslaagde , gezellige koempoelen  a la casa da Wieteke.  Fantastisch! Dat je ons  bijstaat met de bersiap en traktaat, en ook dat jouw dvd  "Het Land van de Zon" in ICM stand op de pasars mag doen laten schijnen. 

Ik heb er veel zin om onze kleine docu over bersiap - herdenkingen te maken, je weet mijn leermeester is rip Nono  (song tekstwriter), tot op de dag vandaag mis ik hem, een  lieve man. Kwam altijd via onze achter/tuin deur binnen lopen, dan op ons Hollands terras verder ngobrollen.

KLeine Docu bersiap gaan wij doen zoals voorgesteld ............ 

Ik zat wel de hele nacht te woelen, nee was niet van die branden kampung die door de Nederlandse militairen met vlammewerpers werden platgebrand naast ons huis in Den Pasar, was 1 jaar oud, en op mijn 52 ste kreeg hier heel veel last van, je weet wel wat ik jullie vertelde.  De hersenen van de mensen nemen alles op, en pas later komt de verwerking, maar dit keer zag je foto met jouw foto met onze  Indo Mark breeduit voor je boek overhandiging .

Ik heb mijn laatste boek dit jaar uitgebracht, en moet het nog presenteren, 'Tetapi uang sekarang habis", deze zou ik graag aan Mark willen overhandigen, het heeft overeenkomsten, Mark een echte Manager ...... Heeft weer goed gepresteerd dit weekend.

Dit boek is druk II, en is voor de bedrijvenmarkt, en nu zo geschreven voor de particulieren, is een managementboek dat bij Mark past, dan onze Mark die voorheen als Human-resource manager werkzaam is geweest bij Shell. Vanaf 1991 tot 2000 heb ik met mijn bureau uitsluitend Multinational gediend in de Benelux; voor organisatie, automatisering en management, zat bij de top 10, dus bij Ernst, Beerenschot, PWC ..........  

Op de top van hoogste wat je op dat gebied hebt kunnen bereiken in deze wereld,  ben ik gestopt omdat Astrid herseninfarct kreeg, ik werd gepromoveerd voor mantelzorger tot nu.  Toen ben ik met ICM begonnen, om binnen de Indische Wereld te boel te reorganiseren, en wat nu is ICM en ICM op alle Facebook groepen. Van boeken, pasar malams, en politieke kwesties.  Een project zonder einde !

Mijn vraag weet je hoe dit boek ik aan Mark kan aanbieden ?

Tot film draaidag;

Ferry sr.

U moet lid zijn van ICM - abonnement 6 euro per maand periode 2023-2024 om opmerkingen toe te voegen!

Doe mee ICM - abonnement 6 euro per maand periode 2023-2024

E-mail me wanneer mensen antwoorden –