Oproep aan VVD

12293515881?profile=RESIZE_180x180

Traktaat van Wassenaar 1966

 
 
ACg8ocJVO3UqOpmuzOH7U8A5gmpzSC-S-6RHomxQrZ6QmZXQ=s40-p-mo

Ferry Schwab <schwabferry@gmail.com>

2:01 PM (10 minutes ago)
 
 
to s.simonsS.vanKopie:R.J., bcc: Paul, bcc: rob, bcc: Powliftchales
 
 
 
Geachte heer Simons,
 
in onze zaak verwees mw.Sophie Hermans mij door naar U.  
 
Stuk historie;
Ik heb een oproep gedaan  namens de 15.000 gedupeerden aan alle fractievoorzitters wie bereid was om onze 6 moties in te dienen.  2 staken hun hand op o.a. Uw collega Mark Harbes.  Doordat deze naar Infrastructuur ging verwees deze door naar Jacquile (met assisten Koen van Hek). 
 
Met Jagueline + Koen van Hek bezig geweest binnen de VVD Kamerleden wie meest geschikt hiervoor was.  Immers Min.Buza zat niet in haar portefeuille. Op de achtergrond tikte de tijd wel door, want liepen een forse vertraging op door o.a. Covid.  Vooraf vanaf 2015 bezig geweest om alle kanalen te bewandelen en onderzoeken met o.a.  WOB's  aan diverse Ministeries.  Deze zaken werden vastgelegd in rapport trakaat van Wassenaar. Inmiddels melden zich 15.000 personen als gedupeerden die nimmer hun geld hebben ontvangen dat de republiek Indonesie betaalde aan BuZa en Financien, 7,2 miljard oude guldens.
 
Op 15 maart 2022, dus 6 jaar later, verleende Vz. Vera Bergkamp dat de stukken aan de Tweede Kamer mocht worden aangeboden aan Mw. Kuiken.  Met grote verbazing verscheen niet mw. Kuiken maar uw collega Ruudmer Heerema om :  
1.  Rapport Traktaat van Wassenaar
2.   Aanvullend Rapport
3.   Onderzoek Bewijs Rapport
4.    24 persoonlijke verhalen van de 15.000 personen
5.    15.000 handtekeningen.
in ontvangst te nemen
 
Dit alles 15 keren voor de leden van Tweede Kamer Commissie Min.Buza .  Ondanks de regelmatige contacten met  de voorztitter en overigen bleef opvallend stil in de Tweede Kamer.  Ik kan U wel zeggen dat parrallel aan onze zaak, liep de onderzoek naar de oorlogmisdaden in de republiek Indonesie,  dit verhaal kent U die Ruttte in de Tweede Kamer verklaarde.  Traktaat van Wassenaar is mede een onderdeel hiervan.
 
Volgens mw. Vera Bergkamp is alles volgens de procedures gegaan.  Kan U onderzoeken wat de status is hiervan is.  Binnen de VVD zijn 4 maal van deze exemplaren beschikbaar gesteld,  ook persoonlijk overhandigd.  Zeker aan te bevelen om het hoofdrapport te bestuderen ook kan U naar www.icm-online.nl gaan en kiezen voor onderdeel Traktaat van Wassenaar.
 
Mocht U vragen hebben : op Whatsapp 06 27 28 24 33  of schwab@im-online.nl 
 
Met vriendelijke groeten,
Ferry Schwab sr.
 
Vz. delegatie Actie Comite Traktaat van Wassenaar.
E-mail me wanneer mensen hun opmerkingen achterlaten –

U moet lid zijn van ICM - abonnement 6 euro per maand periode 2023-2024 om opmerkingen toe te voegen!

Doe mee ICM - abonnement 6 euro per maand periode 2023-2024