MOET WEER EEN WOORDJE RICHTEN TOT ONZE VERA BERGKAMP

MOET WEER EEN WOORDJE RICHTEN TOT ONZE VERA BERGKAMP  aanstaande 15 maart 2023

10995703478?profile=RESIZE_710xNiet alleen is de 15 maart aanstaande relevant voor de verkiezingen, maar het is nu straks 1 jaar geleden dat de petitie is aangeboden met rapporten aan de Tweede Kamer.  Onderstaand heeft onze technische webmaster toch een kopie kunnen maken van web portaal van de Tweede Kamer (niets valt te delen, openbaar (AVG)). 

 Maar moet Ferry Schwab sr. als leugenaar worden uitgemaakt dat dit feit nooit is gebeurd, wat moet ik tegen de 60.000 mensen zeggen.   Ik zit in vertwijfeling.  Heb een soort Wobje gestuurd naar alle Kamerleden die zitting namen in de Commissie Min. BuZa (Na zien van NPO politiek kwam ik erachter wie die leden waren), dit inclusief onze  oud-management consultant Wopke Hoekstra met zijn ambtenaren. Een lijst met 9 vragen bevat het WOBJE, dit ter beoordeling of hetgeen juist wat Vz. Vera Bergkamp in haar brief mij vertelde.  Tot heden heeft geen 1 lid van de Commissie Min.BuZa mij geantwoord.  Allen duiken weg voor dit beschamend onderwerp, net als de gepleegde oorlog misdaden in de republiek. Chapeau voor Mark Rutte die parlement negeerde met zijn besluit kwam. Dit moet ik nu wel even kwijt,  het vertrouwen dat ik had in het parlement.

Met hun antwoorden  kan ik dan weer terugkomen bij Vz. Vera Bergkamp.  Dus ik zit in een spagaat.  Tegelijkertijd heeft Traktaat nu al sinds de start een geschiedenis achter zich sinds 2015, alles te lezen in de rapporten en stukken die  16 keren zijn overhandigd aan de Tweede Kamer met persoonlijke verhalen van de gedupeerden.

Al eerder heeft voorzitter Renier van de Ombudsman zijn klaaglied gezongen richting het parlement. De volksvertegenwoordigers die zijn rapporten niet lezen.  Ik ben van een redactie ICM waar ruim 15.000 mensen van de 60.000 zich bij mij hebben gemeld voor deze bizarre zaak.  Ik probeer deze zaak op te lossen als bemiddelaar, en dat op mijn 75 ste jaar. Schande !

Zou het parlement zich niet moeten schamen, waarom nog stemmen voor deze schijndemocratie waar niet het volk wordt vertegenwoordigd, en  het volk in de ellende stort!

ONDERSTAAND KOPIE VAN WEBPORTAAL VAN DE TWEEDE KAMER.

10995703460?profile=RESIZE_710x

Petitie:Rapport traktaat van Wassenaar

De vergadering is geweest
15 maart 2022
13:45 - 14:00 uur
Locatie: Petitie Statenpassage
Commissie: Buitenlandse Zaken
BIJLAGE
DEELNEMERS
  • R.J. (Rudmer) Heerema (VVD)
  • A.H. (Agnes) Mulder (CDA)
AGENDAPUNTEN
  1. 1Aanbieding 'Rapport traktaat van Wassenaar'

 

E-mail me wanneer mensen hun opmerkingen achterlaten –

U moet lid zijn van ACTW-66 Traktaat van Wassenaar. 65 euro eenmalig om opmerkingen toe te voegen!

Doe mee ACTW-66 Traktaat van Wassenaar. 65 euro eenmalig