Beleid & Procedure petitie & Donatie traktaat van Wassenaar 1966

Beleid & Procedure petitie & Donatie traktaat van Wassenaar 1966

 

ACTW66 (traktaat van Wassenaar 1966) loopt al enige tijd via Petitie-Online, via het ICM, Facebook, de Pasar Malams en niet te vergeten via de partners. In nog geen 2 jaar toch langzaam aan bekendheid begint te krijgen. Bekendheid dat ACTW66 door de verschillende partners in Nederland, Zwitserland, Nieuw Zeeland, Canada en Spanje steeds nadrukkelijker wordt ondersteund.  Zo zijn twee partners in Zwitserland en Zoetermeer zeer actief met het werven van fondsen om de NL Staat te dagvaardigen.

 

Deze partners zorgen uiteraard dat de nieuwe ideeën worden geboren, waar ACTW66 voor open staat. Deze op het standpunt staan dat het traject doneren maar snel moeten gaan vergeten, en het besef moet  toch nog komen bij de 15.000 ondertekenaars dat deze zaak niet een vanzelfsprekendheid is om je geld te krijgen van de NL Staat na 52 jaar. Echter puur uit irritatie en uit een privaat initiatief is ontstaan, wegens het falen van Het Indisch Platform met al zijn 26 Indische aangesloten organisaties in deze 70 jaren niets te hebben bereikt. Nota bene hiervoor maandelijkse contributie ontvangen ruim 70 jaren zoals o.a. JES!

 

De nieuwkomers (Partners) vinden onbegrijpelijk en onverteerbaar  waarom er zo lang geleurd moet worden om een bijdrage te verkrijgen voor het resterende van dit project. Terwijl  alle vele benodigde voorbereidingen en stappen in de uitvoeringen al gerealiseerd zijn om succesvol beslagen ten ijs te komen. Dit traject is geheel voorgefinancierd uit private middelen, en sponsors. Voor het resterende voor: kosten advocaten in Jakarta en Nederland, griffie en gerechtskosten, doet het ACTW66 een dringend beroep op U. Immers hoogstwaarschijnlijk behoort u tot gedupeerden. ACTW66 heeft dit na 51 jaar voor U mogelijk gemaakt om het juridisch aan te pakken.  

Daarom is besloten dat: 

 

Alle ondertekenaars die na ruim 2 jaar nog steeds niet hebben gedoneerd kunnen zich inschrijven of aanmelden bij de claimorganisatie ACTW66 als deelnemer.  Als deelnemer van ACTW66 kan dan aanspraak maken via de juridische weg op de Nederlandse Staat voor de compensatie zoals geponeerd in het verdrag Traktaat van Wassenaar. Voor verdere instructie zie onderstaand.

 

Op de pasar malam Bali, zijn veel mensen bij ICM stand geweest over vragen in zake traktaat van Wassenaar en de ontstane verwarring o.a.:

1)    voor wie is dit van toepassing?

Voor allen die daar geboren en gewoond hebben periode 1947 tot 1962, hiermee is ook voor nabestaanden geregeld.

2)    Als je hebt getekend word je dan automatisch in behandeling genomen?

Nee, want ACTW66 is een claim organisatie in wording die facilitaire alles heeft voorbereid m.b.t. de uitvoeringen die NL Staat 51 jaar heeft nagelaten o.a. het bekendmaken aan NIG (Nederlandse Indische Gemeenschap). Voorts om de NL Staat te dwingen via juridische procedure om tot uitbetaling te komen.

3)    Waarom de petitie?

Om deze uiteraard aan te bieden aan de beoogde bewindvoerders, naast om te peilen in hoeverre dit door de NIG wordt zich gedragen, immers gaat om ruim 60.000 – 70.000 man / vrouw.

4)     Donatie werd gestart voor de financiële ondersteuning om de uitvoeringswerkzaamheden en het proces (advocaten -, gerecht- , en griffierkosten) te bekostigen.

5)    Aanmelding / inschrijving bij claimorganisatie ACTW66 is noodzakelijk om deze in het aankomende proces uw naam + contactgegeven te kunnen voorleggen als gedupeerde c.q. rechthebbende. Tevens om u blijvend te informeren.

 

Diegenen,  die de petitie hebben ondertekend kunnen alleen aanspraak maken door zich in te schrijven via ACTW66 – formulier, u dient minimaal het bedrag € 50 over te maken op de genoemde rekening. 

 

Diegenen,  die hebben gedoneerd het bedrag € 50 en hoger, dienen ACTW66 – formulier in te vullen, en op te sturen.

 

Diegenen die minder dan € 50 hebben gedoneerd, dienen het verschil over te maken op de al genoemde rekening, en ACTW66 formulier op te sturen

 

Het ACTW66 –formulier kunt U opvragen via schwab@ICM-ONLINE.NL of per post gericht aan F.Schwab / ICM  - Wouterskampen 68 – 3849 BC Hierden.    

 

Volledigheidshalve ACTW66 heeft geen enkele bindingen met Het Indisch Platform, en haar aangesloten gelieerde Indische organisatie zoals JES, is een private initiatief!

FORMULIER UITPRINTEN EN OPSTUREN NAAR:

F.SCHWAB SR.  - WOUTERSKAMPEN 68  - 3849BC HIERDEN (GEM. HARDERWIIJK).

Weergaven: 185

Opmerking

Je moet lid zijn van ACTW-66 Traktaat van Wassenaar. 50 euro eenmalig om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van ACTW-66 Traktaat van Wassenaar. 50 euro eenmalig

ADVERTENTIE.

WORDT ICM ABONNEE VOOR  4 EURO IN DE MAAND

Schrijf U vandaag nog in voor ICM abonnee.

Lees onze ICM algemene voorwaarden   -- >Hier

KVK - nummer 72173122

Onze adverteerders

NIEUW - Zalen Centrum &  Events Harderwijk

IN CENTRUM GELEGEN VAN NEDERLAND…

Meer  Info klik op Doorgaan

De lente breekt aan, wat dacht U van uw tuin in bamboo design? 

https://bamboedesign.nl/

Rapport Traktaat van Wassenaar aanbieding aan de Tweede Kamer.

Besluitenlijst van de procedurevergadering van donderdag 6 februari 2020

7. Agendapunt:

Verzoek van de Federatie Indische Nederlanders, namens ICM Online, tot aanbieding van het boek 'Rapport traktaat van Wassenaar'

Zaak:

Brief derden - Federatie Indische Nederlanders te Den Haag - 13 januari 2020 Verzoek Federatie Indische Nederlanders, namens ICM Online, tot aanbieding boek 'Rapport traktaat van Wassenaar' - 2020Z00267

Besluit:…

Doorgaan


Het boek "Rapport traktaat van Wassenaar" €  50 exclusief verzendkosten, donaties boven € 50 ontvangen het boek kosteloos. Deelnemers  die zich inschrijven voor ACTW66 kosteloos. Boek wordt vrijgegeven nadat deze aan het nieuwe kabinet is overhandigd

www.calbona.nl

Graag bestel ik het ICM Jaarboek "Toegang tot de Indische Wereld"  prijs 19,95 exclusief  verzendkosten € 3,95  Bestellen

hier !  

Velen lezen nu al mijn pas uitgebrachte boek "Voorbode van het turbulente Millennium" .................

INDISCHE NEDERLANDER AAN HET WOORD. ===>>> 

Zie verder Hier 

ICM/MSN de geschiedenis van de Indische  een digitale guerrilla

kik hier on te downloaden

 http://www.diasporaindonesia.org/

=Onderzoekrapport naar tegoeden

particuliere bank en - levensverzekering van Nederlanders in Indie 1940 -1958

klik HIER

========================

Rapport

Diaspora Dispatch Memorizer for prime Minister Mark Rutte 

Download EJOS Newsletter

HIER / HERE

 

Recensie “door de ogen van het kind”  De vader van een bekende schrijver overleefde het jappenkamp door op zijn tellen te passen en door de macht van het getal de macht over zijn leven in eigen hand te houden (Adriaan van Dis, Indische Duinen). 

Leo Blokhuis schrijft boek over Indo-Rock De bekende popmuziekhistoricus Leo Blokhuis (onder andere bekend als deskundige en DJ van de “Top 1000 Aller Tijden” die aan het eind van ieder jaar op TV te zien is) is momenteel druk bezig met een standaardwerk over Indo-Rock.…  Doorgaan  

 Buitenkampers Sinds de première heeft nu al ruim 5000 bezoekers getrokken Doorgaan

 Farewell to the Indies (De Engelse vertaling van  het  boek "Weg uit Indië", verschenen in 2012) is nu op website  www.hansvervoort.nl 

gratis te downloaden als ePub, PDF-file, Kindle-file of Word-file

Of hier op ICM site downloaden HIER.Het besluit om onderzoek naar dekolonisatie van Nederlands-Indiē uit eigen zak te betalen is een diplomatieke beslissing

Mijn levensverhaal - 5     door onze correspondent in Nieuw Zeeland, Adrian Lemmens  doorgaan

Column van Ellen Hauwert


 

Likeur met spekkoek smaak predikaat fine and excellent!   Doorgaan

Pasar Malam Selamat 

Datang in Holland - boek verkrijgbaar bij Amazon.met  vertaalde  Nederlandse artikelen - Engels Doorgaan  

 

www.prepaidunion.com

 © 2021   Gemaakt door F.Schwab (ICM Editor).   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden