Kabinet Rutte wil een wit voetje halen bij president Yudhoyono.

 

Kabinet Rutte wil een wit voetje halen  bij president   Yudhoyono.
 
 U kunt zich vast nog wel herinneren; 
met levengrote koppen "Geen bloed aan onze handen .... etc "

Saillant is dat Timmermans toen als PvdA Kamerlid een hoofdrol speelde in de Leopard - tanks affaire. Niet alleen dat deze deal van 200 miljoen de Nederlandse regering mis liep, maar zette de verdere handelsbetrekkingen onder druk tussen het Koningrijk der Nederlanden en de republiek Indonesië.
 
Dat blijkt wel uit onze eerdere berichtgevingen " Indonesië economische Masterplan 2011-2025" en  promotieclip van YouTube  http://youtu.be/hGtol65OeU dat doet lijken op het Nederlands polderlandschap. Dit Masterplan omvat 30.000 projecten voor leveringen van materialen, en 1.000.000 arbeidsplaatsen met start datum 2011 tot 2025.
 
Juist omdat er nu crisis heerst in de Euro - Zone waar Nederland alleen al 10 tallen miljarden moest wegbrengen en met wegbrengen van de miljarden pas is begonnen met geen enkel toekomstperspectief op korte termijn. Met die tankdeal zou worden beklonken dat de toegangspoorten open ging naar de republiek Indonesië die tot rijkste economieën ter wereld behoort met een groei van ruim 11%, dit in tegengestelling tot - 4% groei in de Eurozone, die zich de komende  5 jaren verder negatief zullen gaan ontwikkelen. Hier zijn alle Wijsheren over eens.
 
Tegelijkertijd nog de week daarop Angel Merkel van Duitse Bonds republiek er geen gras overheen liet groeien. Afreisde naar Jakarta en een deal met de Indonesische regering beklonk voor alsnog de levering van de Duitse Leopard tanks.
 
Binnen de Politiek heerst deze sorry mentaliteit die heel veel schade berokkent voor de Nederlandse ondernemingen die zich letterlijk over de Nederlandse grenzen inzetten met hun eigen middelen, blijkt nu wel weer.  
 
Reeds drie / vier jaren is bijna de hele BV - Nederland bezig met het Indonesië Economisch Masterplan dat ludiek Internationaal werd gelanceerd destijds. Uit alle windstreken komen landen zich inschrijven om maar een graantje te mogen meepikken van die 1500 Miljard. Vele Nederlandse projectontwikkelaars, Architecten en Ingenieursbureaus hebben zich ingeschreven voor deze Internationale aanbesteding. Waar vooraf reeds fors een buidel dient te worden getast om de oplossingen in plannen te vervatten, en inclusief de vele voorbereidende werkzaamheden. Alles met eigen middelen, en als de orders niet worden gegund deze kwijt zijn. Inmiddels zijn deze ruim drie tot vier jaren bezig, en ondervinden alleen last van die "politieke kinderen speltjes " in de Tweede Kamer. Er wordt wel aan de toekomst gedacht m.b.t. pensioenen en hoe de burgers hier verder met lasten worden opgezadeld. Toch zeer kortzichtig van die 158 parlementarieres in de Kamer om nu pas in actie te komen.
 
Waar Nederlandse ondernemingen juist goed in zijn namelijk; Kennis-, Water-, en Innovatie management. Het Mega masterplan bevat o.a. Wateroverlast in Jakarta, dijken, Zuivering van water, metro, lange bruggen, elektrische centrales etc.
 
Die tankdeal heeft niet alleen 200 miljoen gekost, maar wel 300 tot 700 miljard die  voor deze Nederlandse ondernemers;  projectontwikkelaars, Architecten en Ingenieursbureaus nu dreigen te verliezen.
 
Naast dat het kabinet Rutte vertrekt met charmeoffensief waar wederom vele ministers meereizen om de plooien glad te strijken zou het sieren om Nederlandse projectontwikkelaars, Architecten en Ingenieursbureaus te ondersteunen bij de benodigde  investeringen bij hun plannen. Nu zijn deze aangewezen op investeerders uit VS en Arabische landen. Terwijl China met haar plannen en investeringen komt, heeft deze grote voorsprong.
 
De toekomst van de Nederlandse economie ligt bij Indonesië, net als vroeger. 
Na 300 jaren Indie, schijnt de Nederlander de Indonesische cultuur nog steeds niet te kennen of komt er weer zo'n wijze  dwaas uit Clingeldael die denkt het te weten.
 

Indonesië economische Masterplan 2011-2025
 
 
(Let op het document is 35 mb groor en duurt tien minuten om het te downloaden

Weergaven: 96

Opmerking

Je moet lid zijn van ACTW-66 Traktaat van Wassenaar. 50 euro eenmalig om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van ACTW-66 Traktaat van Wassenaar. 50 euro eenmalig

ADVERTENTIE.

WORDT ICM ABONNEE VOOR  4 EURO IN DE MAAND

Schrijf U vandaag nog in voor ICM abonnee.

Lees onze ICM algemene voorwaarden   -- >Hier

KVK - nummer 72173122

Advertentiee

De lente breekt aan, wat dacht U van uw tuin in bamboo design? 

https://bamboedesign.nl/

Rapport Traktaat van Wassenaar aanbieding aan de Tweede Kamer.

Besluitenlijst van de procedurevergadering van donderdag 6 februari 2020

7. Agendapunt:

Verzoek van de Federatie Indische Nederlanders, namens ICM Online, tot aanbieding van het boek 'Rapport traktaat van Wassenaar'

Zaak:

Brief derden - Federatie Indische Nederlanders te Den Haag - 13 januari 2020 Verzoek Federatie Indische Nederlanders, namens ICM Online, tot aanbieding boek 'Rapport traktaat van Wassenaar' - 2020Z00267

Besluit:…

Doorgaan


Het boek "Rapport traktaat van Wassenaar" €  50 exclusief verzendkosten, donaties boven € 50 ontvangen het boek kosteloos. Deelnemers  die zich inschrijven voor ACTW66 kosteloos. Boek wordt vrijgegeven nadat deze aan het nieuwe kabinet is overhandigd

www.calbona.nl

Graag bestel ik het ICM Jaarboek "Toegang tot de Indische Wereld"  prijs 19,95 exclusief  verzendkosten € 3,95  Bestellen

hier !  

Velen lezen nu al mijn pas uitgebrachte boek "Voorbode van het turbulente Millennium" .................

INDISCHE NEDERLANDER AAN HET WOORD. ===>>> 

Zie verder Hier 

ICM/MSN de geschiedenis van de Indische  een digitale guerrilla

kik hier on te downloaden

 http://www.diasporaindonesia.org/

=Onderzoekrapport naar tegoeden

particuliere bank en - levensverzekering van Nederlanders in Indie 1940 -1958

klik HIER

========================

Rapport

Diaspora Dispatch Memorizer for prime Minister Mark Rutte 

Download EJOS Newsletter

HIER / HERE

 

Recensie “door de ogen van het kind”  De vader van een bekende schrijver overleefde het jappenkamp door op zijn tellen te passen en door de macht van het getal de macht over zijn leven in eigen hand te houden (Adriaan van Dis, Indische Duinen). 

Leo Blokhuis schrijft boek over Indo-Rock De bekende popmuziekhistoricus Leo Blokhuis (onder andere bekend als deskundige en DJ van de “Top 1000 Aller Tijden” die aan het eind van ieder jaar op TV te zien is) is momenteel druk bezig met een standaardwerk over Indo-Rock.…  Doorgaan  

 Buitenkampers Sinds de première heeft nu al ruim 5000 bezoekers getrokken Doorgaan

 Farewell to the Indies (De Engelse vertaling van  het  boek "Weg uit Indië", verschenen in 2012) is nu op website  www.hansvervoort.nl 

gratis te downloaden als ePub, PDF-file, Kindle-file of Word-file

Of hier op ICM site downloaden HIER.Het besluit om onderzoek naar dekolonisatie van Nederlands-Indiē uit eigen zak te betalen is een diplomatieke beslissing

Mijn levensverhaal - 5     door onze correspondent in Nieuw Zeeland, Adrian Lemmens  doorgaan

Column van Ellen Hauwert


 

Likeur met spekkoek smaak predikaat fine and excellent!   Doorgaan

Pasar Malam Selamat 

Datang in Holland - boek verkrijgbaar bij Amazon.met  vertaalde  Nederlandse artikelen - Engels Doorgaan  

 

www.prepaidunion.com

 © 2020   Gemaakt door F.Schwab (ICM Editor).   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden