Pasar Malam Stellar Nieuws d.d. 24 maart 2020 Beste bezoekers, standhouders, artiesten, medewerkers en collega-organisatoren, Het zit ons niet mee in 2020. De Covid-19 crisis raakt iedereen en wat de…

Pasar Malam Stellar Nieuws d.d. 24 maart 2020

Beste bezoekers, standhouders, artiesten, medewerkers en collega-organisatoren,
Het zit ons niet mee in 2020.
De Covid-19 crisis raakt iedereen en wat de gevolgen zullen zijn is ongewis. 
Pasar Malams, kumpulans en andere evenementen zijn tot 1 juni 2020 op grond van het gevaar voor de gezondheid van iedereen en de overheidsmaatregelen niet mogelijk. 
Wij leven dan ook mee met u allen. Iedereen heeft zo zijn eigen verwachtingen van de evenementen. 
Het zal voor bezoekers teleurstellend zijn dat ze niet kunnen genieten van het tropisch uitje, de dansmiddag of avond waar ze allemaal zo veel plezier aan beleven. Elkaar ontmoeten, dansen, genieten van muziek, het eten…. Het kan allemaal nu niet. En dat is een vreemd gevoel. Je bent een stukje zekerheid over de inrichting van het dagelijkse leven gewoon kwijt!
Maar laten we eerlijk zijn daar is, hoe moeilijk ook, overheen te komen. Beter tijden zullen aanbreken ook al kan dat best een paar maanden of nog langer duren.
Grote zorgen maak ik mij echter over de mensen die in meerdere of mindere mate afhankelijk zijn van de inkomsten van de evenementen. Zij leiden inkomstenverlies terwijl wel hun kosten doorgaan. 
Het speelt elke dag door mijn hoofd, hoe gaat iedereen het redden? Hebben ze recht op de steunmaatregelen van de overheid en zijn deze voldoende?

Maar ook hebben zij voldoende mentale kracht om dit te doorstaan.  Nemen de zorgen niet alle energie weg naar het denken in oplossingen en houden ze vertrouwen in de toekomst.
Ik wens u dan ook op deze plaats van Stella en mij, de Stellar crew heel veel sterkte toe op alle gebied. Samen moeten we deze ramp, want dat kunnen we echt zo wel noemen, op de een of andere manier overleven.
Het preekt vanzelf dat onze geplande Pasar Stellar evenementen die in maart, april en mei waren gepland geen doorgang kunnen vinden.
Enschede was al niet mogelijk door de eerste maatregelen maar ook Pasar Eindhoven, Pasar Geleen, Pasar Den Helder kunnen geen doorgang vinden op de geplande data.
Kijken we naar de periode na 1 juni dan laveren we tussen hoop en realiteit.
We hopen dat iedereen de draad dan weer kan oppakken en dat evenementen weer kunnen worden georganiseerd en bezocht. Dat hopen we van harte en onze instelling is dat mochten de voortekenen in de komende maanden gunstig zijn we alle moeite doen om de Pasars zoals u van ons gewend bent te organiseren. We kunnen snel schakelen.
De realiteit moeten we ook onder ogen zien. Het weer bezoeken van evenementen zal best weer op gang moeten komen.  Zeker als er nog geen vaccin beschikbaar is zal de kans op besmetting blijven bestaan misschien. En laten we wel wezen een deel van onze doelgroep zit zeker in de risicogroep. 
M.a.w. niemand weet waar het op uitdraait. We hopen op een snel herstel van het ‘gewone’ leven wat naar wat ik denk nooit meer zo zal zijn als we gewend waren. Misschien zijn we weer wat eerder tevreden met wat we hebben, zijn we wat meer socialer naar onze medeburgers en genieten we meer van de kleine dingen die het leven je kan bieden maar die een beetje uit zicht waren geraakt door de hectische tijd waarin we leefden.
Dat is nu even tot stilstand gekomen en leidt tot bezinning.
En dat is dan toch van waarde.
Laat ik eindigen met de wens dat het virus snel tot bedaren komt, dat we snel ons leventje kunnen oppakken, elkaar weer kunnen ontmoeten. 
Dat de bezoekers weer kunnen genieten van een evenement, artiesten weer kunnen laten horen wat ze in hun mars hebben, standhouders vanachter hun kraam de bezoekers weer van dienst kunnen zijn met hun tropische producten en de restaurants die weer aan het toveren zijn vanuit hun keuken.
Tot dan wens we jullie alle sterkte toe, we hopen dat iedereen met familie en vrienden gezond blijft.
Wij denken elke dag aan jullie,
Stella en Chris.

image-379528-Stellar-Nieuws-45c48.w640.jpg
Nieuws
24- maart 2020

Weergaven: 21

Opmerking

Je moet lid zijn van Indische Internetkrant sinds 1999 onderdeel van ICM om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Indische Internetkrant sinds 1999 onderdeel van ICM

ADVERTENTIE.

WORDT ICM ABONNEE VOOR  4 EURO IN DE MAAND

Schrijf U vandaag nog in voor ICM abonnee.

Lees onze ICM algemene voorwaarden   -- >Hier

KVK - nummer 72173122

Advertentiee

De lente breekt aan, wat dacht U van uw tuin in bamboo design? 

https://bamboedesign.nl/

Rapport Traktaat van Wassenaar aanbieding aan de Tweede Kamer.

Besluitenlijst van de procedurevergadering van donderdag 6 februari 2020

7. Agendapunt:

Verzoek van de Federatie Indische Nederlanders, namens ICM Online, tot aanbieding van het boek 'Rapport traktaat van Wassenaar'

Zaak:

Brief derden - Federatie Indische Nederlanders te Den Haag - 13 januari 2020 Verzoek Federatie Indische Nederlanders, namens ICM Online, tot aanbieding boek 'Rapport traktaat van Wassenaar' - 2020Z00267

Besluit:…

Doorgaan


Het boek "Rapport traktaat van Wassenaar" €  50 exclusief verzendkosten, donaties boven € 50 ontvangen het boek kosteloos. Deelnemers  die zich inschrijven voor ACTW66 kosteloos. Boek wordt vrijgegeven nadat deze aan het nieuwe kabinet is overhandigd

www.calbona.nl

Graag bestel ik het ICM Jaarboek "Toegang tot de Indische Wereld"  prijs 19,95 exclusief  verzendkosten € 3,95  Bestellen

hier !  

Velen lezen nu al mijn pas uitgebrachte boek "Voorbode van het turbulente Millennium" .................

INDISCHE NEDERLANDER AAN HET WOORD. ===>>> 

Zie verder Hier 

ICM/MSN de geschiedenis van de Indische  een digitale guerrilla

kik hier on te downloaden

 http://www.diasporaindonesia.org/

=Onderzoekrapport naar tegoeden

particuliere bank en - levensverzekering van Nederlanders in Indie 1940 -1958

klik HIER

========================

Rapport

Diaspora Dispatch Memorizer for prime Minister Mark Rutte 

Download EJOS Newsletter

HIER / HERE

 

Recensie “door de ogen van het kind”  De vader van een bekende schrijver overleefde het jappenkamp door op zijn tellen te passen en door de macht van het getal de macht over zijn leven in eigen hand te houden (Adriaan van Dis, Indische Duinen). 

Leo Blokhuis schrijft boek over Indo-Rock De bekende popmuziekhistoricus Leo Blokhuis (onder andere bekend als deskundige en DJ van de “Top 1000 Aller Tijden” die aan het eind van ieder jaar op TV te zien is) is momenteel druk bezig met een standaardwerk over Indo-Rock.…  Doorgaan  

 Buitenkampers Sinds de première heeft nu al ruim 5000 bezoekers getrokken Doorgaan

 Farewell to the Indies (De Engelse vertaling van  het  boek "Weg uit Indië", verschenen in 2012) is nu op website  www.hansvervoort.nl 

gratis te downloaden als ePub, PDF-file, Kindle-file of Word-file

Of hier op ICM site downloaden HIER.Het besluit om onderzoek naar dekolonisatie van Nederlands-Indiē uit eigen zak te betalen is een diplomatieke beslissing

Mijn levensverhaal - 5     door onze correspondent in Nieuw Zeeland, Adrian Lemmens  doorgaan

Column van Ellen Hauwert


 

Likeur met spekkoek smaak predikaat fine and excellent!   Doorgaan

Pasar Malam Selamat 

Datang in Holland - boek verkrijgbaar bij Amazon.met  vertaalde  Nederlandse artikelen - Engels Doorgaan  

 

www.prepaidunion.com

 © 2020   Gemaakt door F.Schwab (ICM Editor).   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden