Waarom zo snel van het aardgas af?

Soms wordt er maar geroepen in de Kamer zoals Klaas Dijkhof het niet ziet zitten het klimaatakkoord van de partijen van Edje Nijpels die 25 jaar loopt te roepen. Waarom roept Dijkhof zo maar voor de vuist weg, en het Volk gelooft gelijk deze volksvertegenwoordigers., zijn het nu echt kuddedieren?

Niet te vergeten heeft zich in eens in Jesse Klaver zelf gebombardeerd tot  Ingenieur duurzaamheid,  aangestoken door de echte ingenieur Diederik Samsom, die nog nadrukkelijk met zijn  titel op tafel kwam bij programma Pauw “Ik ben ingenieur” wat een vertoning, maar is tegelijk activist.

Tegen de achtergrond is een maat van mij - rip Marshal Manengkei - die reeds in 1990 projecten duurzaamheid in de gemeente Apeldoorn realiseerde, en in VS werd uitgenodigd bij een klimaatconferentie, en ook nog eens Award in ontvangst mocht nemen als de grondlegger van duurzaamheid. Geen 1 media boog zich over mijn maat, die niet alleen heeft gebluft maar projecten realiseerde;  Diederik, Jesse Klaver. Bescheidenheid siert de mens.

In Nederland kreeg die maat van mij niet die waardering en erkenning als civiel ingenieur, maar net Diederik Samsom had hij ook nog een andere leuke hobby; Hij was Song / Tektstwriter o.a. van The Blue Diamonds, Oscar Harris, Nana Mouskouri .. Met die grote Internationale hits.  Enfin ........, na ruim 35 jaar zeer teleurgesteld in Nederland keerde hij definitief terug naar Jakarta. De toenmalige Burgemeester, nu president Jokowi, viel direct het hoog op deze duurzame goeroe Marshal Mangengkei om voor zijn Indonesie duurzame plannen te ontwikkelen.  Mijn maat stierf 2 jaar terug in Jakarta waar Indonesie zijn duurzame plannen nu  ontvouwen; Edje Nijpels, Jesse Klaver, Klaas Dijkhof, bescheidenheid siert de mens.

In Nederland, praten dan over 2013 / 2014, zat Jesse Klaver nog te snurken met mogelijke de vele adem stops tijdens de slaap, en te veel CO 2 inademend, geschrikt,  verward en moe wakker wordt; Niet lang daarna kwam Diederik Samsom, en Edje Nijpes die dachten  nu moet ik mijn slag slaan met aan tafel de 100 partijen die decennia lang  o.a. in het Botlekgebied, de Hoogovens en overige niet genoemde anderen de gezondheid van de mensen hebben geschaad. Hoe kan je zoiets dom en naaifs bedenken, om met grootste vervuilers aan 1 tafel te zitten, schande om deze bedrijven serieus te nemen. Het Kabinet moet zijn verantwoording nemen om nu per direct met sancties te komen.  Zou het volk het weten dat met verkeerde patijeen wordt gedeald, en ik had Baudet hoger ingeschat om deze tafels van Ed Nijpels niet serieus te nemen. Ik zou zeggen kabinet buig die 400 punten van klimaatakkoord om een wetgeving waar deze partijen zich  per direct aan moeten houden.

Niet alleen Klaas Dijkhof, Diederik Samsom, Jesse Klaver en Edje Nijpels roepen maar wat.

De Kamer / Kabinet verbijsterd te moeten constateren dat het Gas in Groningen nu echt op is. Wat nu? Nee aan het infuus van Poetin gas dat mag nooit gebeuren. En …. Hoe zit het dan met die Nederlandse bedrijven dan die pijpleidingen voor het aardgas aan het aan leggen zijn voor Frankrijk, Italië en Duitsland?  Allen maken juist de tegenovergestelde beweging, namelijk de transitie naar het aardgas van Poetin. Wat is hier antwoord op Klaas, Edje en Jesse?  Wat zal het zijn totaal populatie van deze landen totaal 160 miljoen burgers, wat moet Nederland met haar 16 miljoen, waar men overigens ook nog verdeeld is.

Als burger vind ik jammer dat het Volk zo wordt besodemietert, en terecht dat Rusland nu aan tafel komt voor de aansprakelijkheid met betrekking tot het dramatische MH – gebeurtenis. Want die weet dat het kleine land Nederland in Brussel zijn grote mond opzet over die duurzaamheid, en vooral geen aardgas van Poetin,Typisch dat je Den Haag hierover niet hoort, en de overige media, komt dan door de tunnelvisie, of ontbreekt de waarneming wat er echt speelt.

Tegenstanders van klimaatakkoord;

Therry Baudet Geert Wilders, twijfel geval onze ballonman Klaas Dijkhof, en de enige Tv – programma Jense. Waarom zo moeilijk te beargumenteren Therry ? Door gewoon mijn verhaal te vertellen; in grote lijnen waarom die kilometers lange gaspijpen naar Italië, Frankrijk en Duitsland. Waarom maken deze landen juist die transitie naar aardgas van Poetin, die 100 jaren vooruit kan, zo gaat Frankrijk waar ik ook jaar heb gewoond , van elektra massaal over naar aardgas, geldt voor Duitsland en Italie, jammer Therry !

Is het Kabinet en de Kamer niet bezig met Volksverlakkerij bezig?

Ferry Schwab sr.

 

Weergaven: 181

Hierop reageren

ADVERTENTIE.

Wonen - huren - inschrijven ressort op Bali?

Wonen - huren - inschrijven resort op Bali?

Wonen - huren - inschrijven ressort op Bali?

ICM Project & Events heeft plan opgezet om een vestigen te openen op Bali. ICM Bali zal zich richten op de groep Indische Nederlanders die in Indonesië zijn geboren, en daar hebben geleefd.

Op latere leeftijd ontstaat de behoefte om in Indonesië te willen wonen. Veel signalen komen uit de woon zorg van de ouderen en de geeigende stichtingen.

ICM is een gesprek met diverse partijen om dit te realiseren. Eerst zal huren voor kort - en lang verblijf…

Doorgaan

WORDT ICM ABONNEE VOOR  6 EURO IN DE MAAND

Schrijf U vandaag nog in voor ICM abonnee.

Lees onze ICM algemene voorwaarden   -- >Hier

KVK - nummer 72173122

Onze adverteerders

NIEUW - Zalen Centrum &  Events Harderwijk

IN CENTRUM GELEGEN VAN NEDERLAND…

Meer  Info klik op Doorgaan

De lente breekt aan, wat dacht U van uw tuin in bamboo design? 

https://bamboedesign.nl/

Rapport Traktaat van Wassenaar aanbieding aan de Tweede Kamer.

Besluitenlijst van de procedurevergadering van donderdag 6 februari 2020

7. Agendapunt:

Verzoek van de Federatie Indische Nederlanders, namens ICM Online, tot aanbieding van het boek 'Rapport traktaat van Wassenaar'

Zaak:

Brief derden - Federatie Indische Nederlanders te Den Haag - 13 januari 2020 Verzoek Federatie Indische Nederlanders, namens ICM Online, tot aanbieding boek 'Rapport traktaat van Wassenaar' - 2020Z00267

Besluit:…

Doorgaan


Het boek "Rapport traktaat van Wassenaar" €  50 exclusief verzendkosten, donaties boven € 50 ontvangen het boek kosteloos. Deelnemers  die zich inschrijven voor ACTW66 kosteloos. Boek wordt vrijgegeven nadat deze aan het nieuwe kabinet is overhandigd

www.calbona.nl

Graag bestel ik het ICM Jaarboek "Toegang tot de Indische Wereld"  prijs 19,95 exclusief  verzendkosten € 3,95  Bestellen

hier !  

Velen lezen nu al mijn pas uitgebrachte boek "Voorbode van het turbulente Millennium" .................

INDISCHE NEDERLANDER AAN HET WOORD. ===>>> 

Zie verder Hier 

ICM/MSN de geschiedenis van de Indische  een digitale guerrilla

kik hier on te downloaden

 http://www.diasporaindonesia.org/

=Onderzoekrapport naar tegoeden

particuliere bank en - levensverzekering van Nederlanders in Indie 1940 -1958

klik HIER

========================

Rapport

Diaspora Dispatch Memorizer for prime Minister Mark Rutte 

Download EJOS Newsletter

HIER / HERE

 

Recensie “door de ogen van het kind”  De vader van een bekende schrijver overleefde het jappenkamp door op zijn tellen te passen en door de macht van het getal de macht over zijn leven in eigen hand te houden (Adriaan van Dis, Indische Duinen). 

Leo Blokhuis schrijft boek over Indo-Rock De bekende popmuziekhistoricus Leo Blokhuis (onder andere bekend als deskundige en DJ van de “Top 1000 Aller Tijden” die aan het eind van ieder jaar op TV te zien is) is momenteel druk bezig met een standaardwerk over Indo-Rock.…  Doorgaan  

 Buitenkampers Sinds de première heeft nu al ruim 5000 bezoekers getrokken Doorgaan

 Farewell to the Indies (De Engelse vertaling van  het  boek "Weg uit Indië", verschenen in 2012) is nu op website  www.hansvervoort.nl 

gratis te downloaden als ePub, PDF-file, Kindle-file of Word-file

Of hier op ICM site downloaden HIER.Het besluit om onderzoek naar dekolonisatie van Nederlands-Indiē uit eigen zak te betalen is een diplomatieke beslissing

Mijn levensverhaal - 5     door onze correspondent in Nieuw Zeeland, Adrian Lemmens  doorgaan

Column van Ellen Hauwert


 

Likeur met spekkoek smaak predikaat fine and excellent!   Doorgaan

Pasar Malam Selamat 

Datang in Holland - boek verkrijgbaar bij Amazon.met  vertaalde  Nederlandse artikelen - Engels Doorgaan  

 

www.prepaidunion.com

 © 2022   Gemaakt door F.Schwab (ICM Editor).   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden