Velen lezen nu al mijn pas uitgebrachte boek "Voorbode van het turbulente Millennium" .................

Silfraire, Cornelia, Han, Peter, Ibu token, Barbara, Elly, Wanda, Rene, Helen, Liz, Gloor, Paul, Geert, Enna, Jim, Veronique, David, Kevin, Bob, Jenne, Thony, Pitty, ELs, Guus, Justine, Rob, Rene, Rolo, Wout, Ben, Jane, Monique, Barbara, Cornelia, Silvia, Helen, Monique, Han, Peter, Elisabeth, Elly ......... te veel om op te noemen ......... allemaal lezen het, en zowel in de familie als buiten de familie.

Het leest zo lekker weg merken ze op en je blijft gekluisterd aan het boek met verhalen, en leuk die foto;s die ook hun verhaal vertellen, desondanks breed aan onderwerpen en de vele flashbacks leest het makkelijk...... en ook nog een stuk geschiedenis over opa & oma Hardy, en ook nog een stuk geschiedenis over opa & oma Hardy, en opa en oma Schwab o.a waar zijn die te goeden van hun ondernemingen gebleven die President Soekarno aan Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft betaald dat nooit aan opa Hardy is uitgekeerd?

Mijn moeder heeft het min of meer gehad, de afgezanten Generaal Saboer, en Soeharto kwamen het geld van de verloren gegane ondernemingen persoonlijk in Voorburg brengen in 1966, na dat wij in 1961 in Nederland waren aangekomen. Hoeveel mijn vader ter genoeg doening kreeg, en wat mijn moeder deed met het vele geld; Niet verklappen lezers van het boek, is in het boek te lezen.,

Leuk nu al die goede kritieken te mogen ontvangen. 
Te bestellen op http://www.boekenroute.nl/gasten/gtn1Boek.aspx?BoekID=39335

Speciale actie geldt alleen :
bestellen bij bestel@ICM-online.nl en ontvangt U gratis een DVD of een gratis jaarabonnement ICM.

Prijs 29,95 exclusief, verzendkosten € 3,95

Aantal Exemplaren : ______

Naam : ________________________________

Adres : ________________________________

WPL : _________________________________

POSTCODE : _________________________________

Telefoon : _________________________________

U moet lid zijn van ACTW-66 Traktaat van Wassenaar. 65 euro eenmalig om opmerkingen toe te voegen!

Doe mee ACTW-66 Traktaat van Wassenaar. 65 euro eenmalig

E-mail me wanneer mensen antwoorden –

Antwoorden

  • Silfraire, Cornelia, Han, Peter, Ibu token, Barbara, Elly, Wanda, Rene, Helen, Liz, Gloor, Paul, Geert, Enna, Jim, Veronique, David, Kevin, Bob, Jenne, Thony, Pitty, ELs, Guus, Justine, Rob, Rene, Rolo, Wout, Ben, Jane, Monique, Barbara, Cornelia, Silvia, Helen, Monique, Han, Peter, Elisabeth, Elly ......... te veel om op te noemen ......... allemaal lezen het, en zowel in de familie als buiten de familie.

Dit antwoord is verwijderd.