Als editor / onderzoeker journalist van ICM, Indische Internetkrant ben ik even door de nieuwe website gereisd van het IHC.

Als editor / onderzoeker journalist van ICM, Indische Internetkrant ben ik even door de nieuwe website gereisd van het IHC.  Met bizarre zaken desondanks de subsidie van ander half miljoen vraagt nog eens 25 euro aan donatie per persoon.

http://www.indischherinneringscentrum.nl/

Als eerste viel mijn oog op dat er heel wat van ICM Internetkrant is gekopieerd, het heeft nu ook een webshop. Alleen met producten die afkomstig zijn van hun partners, of moet ik zeggen lotgenoten die ook uit die ruif te eten krijgen (jaarlijkse subsidie van ander half miljoen).

Mijn oog viel op dat desondanks de subsidiestromen, het Sophia huis nog steeds is gesloten. 1 van de bestuursleden sprak reeds zijn bezorgdheid uit dat in de hoop eind juni open gaat. Wat opvallend is of was, er werden plannen geopperd met samenwerkingen, maar iedere behoeft nog een nadere concretisering.Allemaal vaag ......  

Wordt vriend wordt een donatie gevraagd van  25 euro voor een jaar, bizar eigenlijk dat naast ontvang subsidie van ander half miljoen.
. 
Opvallend is dat Het Indisch Platform wordt beloond na de Farce deal van de KNIL en ook een kantoor krijgt. Meest bizarre is dat hier wordt gesproken over de verbinding met de Indische Gemeenschap, en tegelijkertijd honderden bezoekers per week worden verwacht.

ICM als Indische Internetkrant waar o.a. de Pasars 1 van de speerpunten is, neemt nooit het woord Indische gemeenschap in de mond waar wel ruim 1 miljoen mensen worden verbonden met de Indische Culturele evenementen dag in dag uit het hele jaar door, want een FARCE!

Weergaven: 46

Opmerking

Je moet lid zijn van ICM Indische Internetkrant & inschrijving traktaat Wassenaar om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van ICM Indische Internetkrant & inschrijving traktaat Wassenaar

ADVERTENTIE.

WORDT ICM ABONNEE VOOR  4 EURO IN DE MAAND

Schrijf U vandaag nog in voor ICM abonnee.

ook kan U hier inschrijven voor traktaat van Wassenaar. Donaties zijn van harte welkom
U bent € 50 verschuldigd als deelnemer ACTW66, en U heeft 1 jaar gratis een ICM Abonnement en toegang tot ons Video-kanaal, het  enige Indisch Kanaal !  

Steun ACTW66 ! 

Uw donatie  kan U storten op Rabo rekening NL41 RABO 03977255 07   ten name van F.Schwab / ICM Online onder vermelding van donatie Traktaat van Wassenaar.

ICM PRIVACYVERKLARING

Lees onze ICM algemene voorwaarden   -- >Hier

KVK - nummer 72173122

ICM Project & Events, organiseert seminar  naar het boek "Overleven door het denken in projectstrategieen.

.

Advertenties

==> NAAR SAM SAM MUSIC

De lente breekt aan, wat dacht U van uw tuin in bamboo design? 

https://bamboedesign.nl/

Het boek "Rapport traktaat van Wassenaar" €  50 exclusief verzendkosten, donaties boven € 50 ontvangen het boek kosteloos. Deelnemers  die zich inschrijven voor ACTW66 kosteloos. Boek wordt vrijgegeven nadat deze aan het nieuwe kabinet is overhandigd

www.calbona.nl

Graag bestel ik het ICM Jaarboek "Toegang tot de Indische Wereld"  prijs 19,95 exclusief  verzendkosten € 3,95  Bestellen

hier !  

Velen lezen nu al mijn pas uitgebrachte boek "Voorbode van het turbulente Millennium" .................

INDISCHE NEDERLANDER AAN HET WOORD. ===>>> 

Zie verder Hier 

ICM/MSN de geschiedenis van de Indische  een digitale guerrilla

kik hier on te downloaden

 http://www.diasporaindonesia.org/

=Onderzoekrapport naar tegoeden

particuliere bank en - levensverzekering van Nederlanders in Indie 1940 -1958

klik HIER

========================

Rapport

Diaspora Dispatch Memorizer for prime Minister Mark Rutte 

Download EJOS Newsletter

HIER / HERE

 

Recensie “door de ogen van het kind”  De vader van een bekende schrijver overleefde het jappenkamp door op zijn tellen te passen en door de macht van het getal de macht over zijn leven in eigen hand te houden (Adriaan van Dis, Indische Duinen). 

Leo Blokhuis schrijft boek over Indo-Rock De bekende popmuziekhistoricus Leo Blokhuis (onder andere bekend als deskundige en DJ van de “Top 1000 Aller Tijden” die aan het eind van ieder jaar op TV te zien is) is momenteel druk bezig met een standaardwerk over Indo-Rock.…  Doorgaan  

 Buitenkampers Sinds de première heeft nu al ruim 5000 bezoekers getrokken Doorgaan

 Farewell to the Indies (De Engelse vertaling van  het  boek "Weg uit Indië", verschenen in 2012) is nu op website  www.hansvervoort.nl 

gratis te downloaden als ePub, PDF-file, Kindle-file of Word-file

Of hier op ICM site downloaden HIER.Het besluit om onderzoek naar dekolonisatie van Nederlands-Indiē uit eigen zak te betalen is een diplomatieke beslissing

Mijn levensverhaal - 5     door onze correspondent in Nieuw Zeeland, Adrian Lemmens  doorgaan

Column van Ellen Hauwert


 

Likeur met spekkoek smaak predikaat fine and excellent!   Doorgaan

Pasar Malam Selamat 

Datang in Holland - boek verkrijgbaar bij Amazon.met  vertaalde  Nederlandse artikelen - Engels Doorgaan  

 

www.prepaidunion.com

 © 2019   Gemaakt door F.Schwab (ICM Editor).   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden