ICM Abonnement - De nieuwe periode 2017 - 2018 is weer aangebroken.

Beste ICM Abonnees,

 

De nieuwe periode 2017 - 2018 is weer aangebroken.

Om te beginnen willen wij de vele nieuwkomers die zich hebben ingeschreven voor donatie / inschrijving verwelkomen, wij hebben veel geld nodig  zodat wij onze werkzaamheden verder kunnen uitvoeren voor dit mega - project. Is u bekend dat de fam. Schwab hierin geloofd, en ruim € 60.000 in dit project heeft voorgefinancieerd.  

 

Zoals U de ontwikkelingen hebt mogen volgen is de website www.icm-online.nl uit financieel praktische redenen tevens ingericht voor de inschrijvingen voor Het Traktaat van Wassenaar. Niet alleen uit financieel aspect maar ook om ons werk te verlichten. Omdat de website beschikt over een back Office - functie wat ons enorm veel werk bespaart om een dergelijke database te voeren.

 

Wat betekent dit concreet voor U dat ook personen die zich hebben ingeschreven voor ACT66  nu op www.icm-online.nl ?

In principe geen enkele betekenis die draaien gewoon mee als abonnee  voor een jaar, bovendien kunnen ze profiteren van het enige Indisch video-kanaal op ICM. Daarnaast wordt het boek "Rapport Traktaat van Wassenaar ontvangen nadat deze aan het Kabinet en de Kamer is overhandigd te samen met de 15.000 handtekeningen.

 

Net als het vorige jaar stelt de redactie de gehele opbrengst ter beschikking aan het fonds / potje voor traktaat van Wassenaar om onder andere de kosten van het proces en advocaten te betalen.

Bent U abonnee,  U wilt zich ook inschrijven voor het Traktaat (ACTW66), dan dient U een bericht te sturen naar de beheerder. Die doet u het formulier toekomen met de instructie.

 

 

Met vriendelijke groeten;

Team ICM. 

Bezoek ICM Indische Internetkrant & inschrijving traktaat Wassenaar op: http://icmonline.ning.com/?xg_source=msg_mes_network


U ontvangt wederom geen nota abonnement;

U dient het abonnementsgeld ten bedrage van € 50 over te maken op Rabo rekening NL41 0397 7255 07 ten name van F.Schwab / ICM  Onder vermelding als volgt:  Donatie ipv ICM abonnement.

Weergaven: 67

Hierop reageren

ADVERTENTIE.

ICM PRIVACYVERKLARING

Lees onze ICM algemene voorwaarden   -- >Hier

KVK - nummer 72173122

ICM Project & Events, organiseert seminar  naar het boek "Overleven door het denken in projectstrategieen.

.

Schrijf U vandaag nog in 

Ook kunt het inschrijfformulier aanvragen info@icm-online.nl of direct via deze site inschrijven
U bent € 50 verschuldigd als deelnemer ACTW66, en U heeft 1 jaar gratis een ICM Abonnement en toegang tot ons Video-kanaal, het  enige Indisch Kanaal !  

Steun ACTW66 ! 

Uw donatie  kan U storten op Rabo rekening NL41 RABO 03977255 07   ten name van F.Schwab / ICM Online onder vermelding van donatie Traktaat van Wassenaar.

Advertenties

De lente breekt aan, wat dacht U van uw tuin in bamboo design? 

https://bamboedesign.nl/

Het boek "Rapport traktaat van Wassenaar" €  50 exclusief verzendkosten, donaties boven € 50 ontvangen het boek kosteloos. Deelnemers  die zich inschrijven voor ACTW66 kosteloos. Boek wordt vrijgegeven nadat deze aan het nieuwe kabinet is overhandigd

www.calbona.nl

Graag bestel ik het ICM Jaarboek "Toegang tot de Indische Wereld"  prijs 19,95 exclusief  verzendkosten € 3,95  Bestellen

hier !  

Velen lezen nu al mijn pas uitgebrachte boek "Voorbode van het turbulente Millennium" .................

INDISCHE NEDERLANDER AAN HET WOORD. ===>>> 

Zie verder Hier 

ICM/MSN de geschiedenis van de Indische  een digitale guerrilla

kik hier on te downloaden

 http://www.diasporaindonesia.org/

=Onderzoekrapport naar tegoeden

particuliere bank en - levensverzekering van Nederlanders in Indie 1940 -1958

klik HIER

========================

Rapport

Diaspora Dispatch Memorizer for prime Minister Mark Rutte 

Download EJOS Newsletter

HIER / HERE

 

Recensie “door de ogen van het kind”  De vader van een bekende schrijver overleefde het jappenkamp door op zijn tellen te passen en door de macht van het getal de macht over zijn leven in eigen hand te houden (Adriaan van Dis, Indische Duinen). 

Leo Blokhuis schrijft boek over Indo-Rock De bekende popmuziekhistoricus Leo Blokhuis (onder andere bekend als deskundige en DJ van de “Top 1000 Aller Tijden” die aan het eind van ieder jaar op TV te zien is) is momenteel druk bezig met een standaardwerk over Indo-Rock.…  Doorgaan  

 Buitenkampers Sinds de première heeft nu al ruim 5000 bezoekers getrokken Doorgaan

 Farewell to the Indies (De Engelse vertaling van  het  boek "Weg uit Indië", verschenen in 2012) is nu op website  www.hansvervoort.nl 

gratis te downloaden als ePub, PDF-file, Kindle-file of Word-file

Of hier op ICM site downloaden HIER.Het besluit om onderzoek naar dekolonisatie van Nederlands-Indiē uit eigen zak te betalen is een diplomatieke beslissing

Mijn levensverhaal - 5     door onze correspondent in Nieuw Zeeland, Adrian Lemmens  doorgaan

Column van Ellen Hauwert


 

Likeur met spekkoek smaak predikaat fine and excellent!   Doorgaan

Pasar Malam Selamat 

Datang in Holland - boek verkrijgbaar bij Amazon.met  vertaalde  Nederlandse artikelen - Engels Doorgaan  

 

www.prepaidunion.com

 © 2019   Gemaakt door F.Schwab (ICM Editor).   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden