13:04 - 10 juli 2013. UW WEBMASTER - Selamat Sinang ICM sobats,

13:4  -  10 juli 2013 - UW  ICM WEBMASTER 

ICM sobats, Selamat  siang, dit keer MIJN PAGINA op ICM de lay-out wijzigen.

gisteren heb ik een hari libur (vrije dag) genomen, moeten kunnen Ferry is al een poos off line zoals hij het pleegt te noemen . Uiteraard richting de zee zo naar Scheveningen. Ik ga meestal naar mijn favoriete muziek/eet gelegenheid "Big Bell' , uiteraard ook voor de muziek. Dat maak je blij de zon, de zee, de zeewind en dan muziek met een lekker drankje en snacks erbij.

 

De band speelde pas om 20.00 uur. 

Ik haalde mijn I-phone te voorschijn om te zien of ik mails of sms-jes binnen had gekregen. Ja, van Ferry die is weer in het land kennelijk. Was verbaasd te zien dat de site gewijzigd was, en mede omdat hij veel mails ontving met complimenten,  hoe mooi ICM hoofdpagina wel is.

Tegelijk gaf mijn I-Phone  aan dat er een goede WIFI ontvangst was met uitstekende signaal sterkte. Ja , ik kan het niet zo vaak genoeg  zeggen als je filmpjes kijkt  zorg dat je op een WIFI – verbinding zit.  Het kost je giga-bytes en via je provider zijn dit wel kostbare giga-bytes .

Dus surfde ik uiteraard gelijk naar ICM Onlin, en tegelijk ging de muziek hard aan en toevallig ook nog van "Andy Tielman". Twee Indische dames en een man die tegen over mij zaten keken mij aan en ook de man met een verbazing op hun gezicht, en begonnen te glimmen. "Ja, ons boegbeeld Andy" zei de Indo-man. "Zeker op YouTube" vervolgde man: "Nee op ICM Online", zei ik met trots! "Wel van gehoord". Ik legde mijn I-Phone over dwars op tafel zo dat ze het nog beter konden zien; "Wat een prachtig beeld en mooi geluid" zei de vrouw.  De man pakte gelijk zijn I-Phone surfde gelijk naar  WWW.ICM-ONINE.NL  en begon te lachen (zijn allen gelijk abonnees geworden).

 

Vervolgens  ging ik naar MIJN PAGINA op ICM  en zag dat ik 7 berichten had in mijn ICM BERICHTEN MAP.

Allen wilden hun MIJN PAGINA op ICM veranderen naar een Look like van Webpagina zoals o.a van MIJN PAGINA VAN JUMBO. 

 

Goed mensen dat was het weer,  nu tot de orde van de dag.

MIJN PAGINA op ICM kan U als eigenaar helemaal aanpassen naar uw eisen en wensen.

Dus let nu goed op!

 

De structuur en procedure op ICM is als volgt;

Als U als abonnee bent toegelaten maakt het ICM systeem (NING) wordt ruimte gereserveerd voor Uw MIJN PAGINA en er wordt een standaard pagina aangemaakt voor Tekstvakken (boxen of blokken) voor;

 1. Mijn Blogs
 2. Mijn Prikbord
 3. Mijn Discussie
 4. Mijn Foto
 5. Mijn Video
 6. Mijn muziek
 7. Tekstvakken Maken van eigen pagina's

Als U de indeling wilt wijzigen dan zijn slechts enkele simpele handelingen hiervoor nodig door de tekstvak ter verplaatsen over de andere tekstvak (slepen).

 

 1. U gaat met uw muis bij tekst bijvoorbeeld "Mijn Blogs" staan en U ziet dat Uw muis wijzigt in een soort kruis, en aan de linkerzijde verschijnt ook zo'n teken.
 2. U drukt de linkerkant van uw muis in ; bij laptops Uw linkerzijde van het plateau, en uw ziet dat het testvak wordt omringd met "------"
 3. U houdt linkerkant van uw muis of plateau ingedrukt, en U sleept het omcirkelde testvak naar boven of beneden op de gewenste locatie en u  laat het drukken los.
 4. U ziet dat tekstvak nu van plaats is verhuisd naar de nieuwe plaats van uw pagina.

Zo herhaalt u deze handelingen voor de andere tekstvakken die U wilt laten verhuizen op MIJN PAGINA. 

 

Wilt U weer terug naar de Outlook / layout van uw oorspronkelijke MIJN PAGINA;

Dit doet U alsvolgt :

 1. U gaat naar Instelling op de boven - rechts van MIJN Pagina, deze klikt u aan.
 2. U selecteert/kiest voor MIJN Pagina
 3. U klikt bij Vormgeving "Opnieuw instellen" aan, en alles wordt weer gereset.

Ja ik ben benieuwd of U dit allemaal is gelukt.

 

Volgende keer inloggen een account uit Facebook, Google en Yahoo!

 

Uw webmaster

Jan de Keten

13:5  -  10 juli 2013.

Weergaven: 81

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

08:25  -  2 juli 2013. 

UW  ICM WEBMASTER 

Selamat Pagi ICM sobats,

ICM in een nieuw jasje.

 


Heeft U overigens ICM op Uw I-Phone of mobiel of I-Pad uitgeprobeerd? Bent ook al op de nieuwe groepen geweest met de nieuwe bands?

Als U de kranten openslaat dan ziet U weer de nieuwe trends met zomerkleding. Als ik de weerman moet geloven, belooft het vandaag afwisselend zon. Dus nieuwe badpakken kunnen eindelijk uit de kast. Alleen het zeewater is nog wat onderkoeld.  Ja, u voelt al aankomen waar ik naar toe wil. 

Zoals U heeft kunnen waarnemen is de ICM site aardig opgeruimd nu. Ik ben er nog niet uit of ik nog meer zaken ga opruimen. De baas is even weg, en  van mij mag het wat langer duren, en eindelijk kan ik aan de gang. Vond een rommeltje, en toch is nog niet opgeruimd genoeg. Ja .... Ik ken Ferry al heel lang van andere projecten. Alles moet strak en professionele uitstraling hebben, en de mensen moeten zich toch thuis op hun gemak voelen. Zo ontwikkelde hij zijn systemen in  het verleden, maar goed dat is een gepasseerd station..

Persoonlijk, vind ik dat die advertenties - flyers - wat minder kunnen. Zelf kom ik uit ontwerp/reclame wereld, maar wat ik allemaal hier zie! De flyers schreeuwen, en het vloeken. Onbegrijpelijk dat onze Ferry dit toestaat, zo ken ik hem niet van de vroegere projecten.  Tot laat ben ik gisteren bezig geweest om een selectie te maken uit de bestaande assortiment van websites. 1 heb ik kunnen vinden, maar ik denk dat ik weer zelf een design moet gaan ontwikkelen. Ja, wel moeten worden gezet ongekend mogelijkheden biedt NING - Netwerk. 

Daarom nodig ik u uit om naar die nieuwe ICM site te gaan om een kijkje te nemen.

Volgende keer is Uw eigen ICM pagina aan de beurt. Hier vertel ik U de vele vele mogelijkheden, en hoe optimaal u deze Eigen Pagina kun benutten als ICM Bloq bijvoorbeeld. Dit naast het abonnement voor de krant en Maand Magazine.

Uw webmaster

Jan de Keten

08:25  -  2 juli 2013.

08:25  -  3 juli 2013 - UW  ICM WEBMASTER 

Selamat Pagi ICM sobats, dit keer uitleg MIJN PAGINA op ICM. 


Overigens hoe vindt U de nieuwe OUTLOOK ICM, en heeft U ICM op Uw I-Phone of mobiel of I-Pad uitgeprobeerd? Bent ook al op de nieuwe groepen geweest met de nieuwe bands? Xanur, en Soul Selexion. Er komt nog 1 bij! Allemaal nieuwe bands,! Hoe vond Andy Tielman reportages? Heeft U een boek uitgekozen .......... 

Ja,  ...... toch makkelijk WIFI thuis.

Ik ben nogal een grote tuin met hele boel bij gebouwtjes, en dan kun je op I-Phone of I-pad  toch ICM ontvangen. Ik zet ICM altijd op de welkom pagina voor de muziek. Ja ...., ik kan mij nog herinneren vorig jaar, ja ik zit lange tijd al op ICM, dat een abonnee mailde die op haar werk ICM op haar PC had tijdens haar werk, en dat alleen voor de heerlijke achtergrond muziek. Aan te bevelen is ook MIJN Pagina van Jumbo klik hier http://icmonline.ning.com/profile/Jumbo50 

Volgens de weerman hoef ik mijn tuin vandaag niet te sproeien, en  nu komt echt de zomer er aan. De maand juli doet demarrage als om de zon en hoge temperaturen aangaat.

Nu ga ik over tot de orde van de dag.

Ik had U beloofd wat te vertellen over MIJN PAGINA op ICM, dus houdt maar al vast! Wanneer U zich abonneert op ICM doet U dit via registreren. ICM vraagt U bij registratie om een foto. Bij acceptatie van abonnement schap door ICM, maakt het systeem voor U een pagina aan. De acceptatie is noodzakelijk. Deze wordt aangeduid op de boven- balk "MIJN PAGINA". Ook krijgt U een ICM email die van buiten gebruiken.  Met Instellingen op Uw EIGEN Pagina beschikt U over de volgende functie: 

Met Mijn Pagina kan U MIJN Pagina volledig inrichten tot Webpagina  zie  http://icmonline.ning.com/profile/Jumbo50

Met verbinden 

 

Voor het dagelijks gebruik op MIJN PAGINA kunt gebruikmaken van Blogs, forum, foto's, muziek en reportages. Tot slot kan U al hetgeen U post op MIJN PAGINA delen op Facebook, ICM

Volgende keer laat ik u een aantal MIJN PAGINA's zien van Uw ICM sobats. 

Uw webmaster

Jan de Keten

09:25  -  3 juli 2013.

08:04 - 6 juli 2013. UW WEBMASTER - Selamat Pagi ICM sobats,

08:25  -  6 juli 2013 - UW  ICM WEBMASTER 

Selamat Pagi ICM sobats, dit keer DELEN van  MIJN PAGINA op ICM. 


De weermannen hebben weer aan het rechte eind. Het is nu al  een prachtige blauwe hemel met de zon aan de hemel die nu al hoge temperaturen bereikt.  Dat wordt lekker zonnen om wat vitamintjes binnen te halen. Of lekker er op uit naar strand.  U weet ICM is op uw I-Phone te ontvangen voor de nieuwtjes, muziek en video's. Voor de muziek zijn deze op vele MIJN PAGINA 's te vinden.


Vandaag ga ik het over Uw content,  weer zo'n dure woord, of bijdrage op ICM.

Content omvat alle uw bronnen die op ICM post t.w.; Foto's, albums, video's, muziek , en berichten. Op ICM hebt U hiervoor die ruimte de specifiek voor datgene wordt gereserveerd. Na het voorzien met Uw content kunt u deze publiceren, verdelen, en wordt door ICM voor onbeperkte tijd bewaard; dus voor altijd. Voor diegenen die op Facebook of Hyves zijn weten dat niet zeker ben over je content. In het bijzonder als je zaken op Facebook-groepen post scrolt deze weg door andere postings en je bent het kwijt. Hebt U ook al een video op Facebook gezet, wat een ellende; je moet eerst op andere site downloaden en dan kun je de link daar plaatsen?

 

Het delen.

Delen op ICM betekent ook delen naar alle social-media ‘s, en niet alleen uw content. Wilt u een publicatie - pagina (Blog, forum, boeken, video of foto)  DELEN dat doet simpel door de Facebook button aan te klikken en het staat op uw Facebook profiel. Of U wilt betreffende delen op alle Indo Facebook Groepen; U kopieert adres van de browser zoals dit bericht van mij bijvoorbeeld:  http://icmonline.ning.com/forum/topics/08-04-1-juli-2013-uw-webmast...

 

Hezelfde kunt ook met uw MIJN PAGINA op ICM. Voor foto's, blogs, video's etc.  Leuke is Het DELEN van ICM kan naar alle websites en socia media's waar dit maar mogelijk is. 

Tot slot heeft U uw Facebook pagina proberen te delen naar andere sites? Dit kan dus niet.

Op Facebook kunt U dus niet delen naar Hyves, Twitter, en ICM. 


Op ICM kunt U delen op Facebook, Hyves, Twitter, Ning en ICM en U bent zeker ervan dat over een jaar Uw foto's, video's en verhalen niet kwijt bent.

Aan te bevelen is ook MIJN Pagina van Jumbo klik hier http://icmonline.ning.com/profile/Jumbo50 

Volgende keer laat ik u een aantal MIJN PAGINA's zien van Uw ICM sobats. 

 

Geniet van het weer!

 

Uw webmaster

Jan de Keten

10:25  -  6 juli 2013.

 

09:25  -  7 juli 2013 - UW  ICM WEBMASTER 

Selamat Pagi ICM sobats, dit keer voorbeelden van  MIJN PAGINA op ICM. 


Ik was al vroeg uit de veren om de sproeiers van de tuin aan te zetten.

Ja..,  dat brengt weer herinneringen naar boven naar de Costa Blanca; om exact te zijn Calpe. Daar gaat alles automatisch via een heel systeem. Ik was bij Ferry en Astrid in Calpe in de maand februari in 2006 gelogeerd. Elke dag een prachtige blauwe hemel, met zeer aangename temperaturen. ja .... rond de 17 graden  in de ochtend in de winter en zo kimmend naar de 20.

Daar zijn de mensen al vroeg op. Wij zaten op de verranda  aan het ontbijt en opeens ging overal de sproeiers aan, bij de plantenbakken, fruitbomen en de struiken. Ik schrok mij een hoedje, ja zei Ferry: " in Holland moet ik eerst de slangen uit rollen, de pech dan dat daar ook grote tuin hebt. Hier  aan de Costa Blanca heeft iedereen een systeem dat volledig automatisch loopt; " Heb wel zelf allemaal aangelegd, eventjes veel werk, maar je hebt er plezier van, het fruit groeit als kool"' zei Ferry.

Bij mij begint het nu te kriebelen;

lekker in de tuin met een dik boek met ICM Muziek op mijn I-pad  (Gelukkig heb ik een goede ontvangst met WIFI of toch maar de boulevard of het strand opzoeken. Of Naar de kinderen?

Maar eerst tot de orde van de dag;

U weet ICM is op uw I-Phone, en I-Pad  te ontvangen voor de nieuwtjes, muziek en video's. Voor de muziek zijn deze op vele MIJN PAGINA 's te vinden.

Hier de beloofde MIJN Pagina's van ICM leden: 

Han Dehne, die onlangs een nieuw boek uitbracht  :                  http://icmonline.ning.com/profile/handehnePAKHAN

Ons nieuw lid Rita, die inmiddels volop aan de gang is gaan. Zij heeft drie muzieknummers op haar pagina gezet, naast dat zij haar MIJN Pagina heeft gedeeld op Facebook.

http://icmonline.ning.com/profile/RitaDoopKopetzky

Ons lid Morena die diverse video's van haar eigen songs op ICM heeft geplaatst en druk werd bezocht door Facebook publiek;

http://icmonline.ning.com/profile/DanielRehatta

Ons lid Dinkie Boutkan van de Sluis, die inmiddels vele verhalen op haar ICM Blogs heeft geschreven.Wij genieten er van!

http://icmonline.ning.com/profile/DinkieBoutkanvanderSluis

Van onze Cornelia webmaster ICM;

http://icmonline.ning.com/profile/cornelia

Van onze Wouter Muller:

http://icmonline.ning.com/profile/woutermuller

Van onze Editor / redactie ICM Ferry Schwab

http://icmonline.ning.com/profile/ICMRedactie

Waaahhhhhh ziet U wat een prachtige MIJN Pagina heeft onze Ferry opgezet!  Die U allen als krant opent op U I-pad, I-phone, mobil of gewoon op Laptop/PC. 

Ik ga U de volgende keren alles vertellen/leren  hoe U uw MIJN PAGINA kunt omtoveren tot ICM webpagina, en daar zal ik veel tijd aan besteden om het aan U over te brengen. U wilt geen Facebook pagina, waar alles niet geordend door elkaar heen loopt maar geordend, en juist dat belangrijke weg van je scherm scrolt helemaal onderaan, en op Facebook ben je het ook nog kwijt. 

Aan te bevelen is ook MIJN Pagina van Jumbo klik hier http://icmonline.ning.com/profile/Jumbo50 

Volgende keer laat ik u een aantal MIJN PAGINA's zien van Uw ICM sobats. 

 

Geniet van het mooie weer!

 

Uw webmaster

Jan de Keten

08:25  -  7 juli 2013.

nn

13:4  -  10 juli 2013 - UW  ICM WEBMASTER 

ICM sobats, Selamat  siang, dit keer MIJN PAGINA op ICM de lay-out wijzigen.

gisteren heb ik een hari libur (vrije dag) genomen, moeten kunnen Ferry is al een poos off line zoals hij het pleegt te noemen . Uiteraard richting de zee zo naar Scheveningen. Ik ga meestal naar mijn favoriete muziek/eet gelegenheid "Big Bell' , uiteraard ook voor de muziek. Dat maak je blij de zon, de zee, de zeewind en dan muziek met een lekker drankje en snacks erbij.

 

De band speelde pas om 20.00 uur. 

Ik haalde mijn I-phone te voorschijn om te zien of ik mails of sms-jes binnen had gekregen. Ja, van Ferry die is weer in het land kennelijk. Was verbaasd te zien dat de site gewijzigd was, en mede omdat hij veel mails ontving met complimenten,  hoe mooi ICM hoofdpagina wel is.

Tegelijk gaf mijn I-Phone  aan dat er een goede WIFI ontvangst was met uitstekende signaal sterkte. Ja , ik kan het niet zo vaak genoeg  zeggen als je filmpjes kijkt  zorg dat je op een WIFI – verbinding zit.  Het kost je giga-bytes en via je provider zijn dit wel kostbare giga-bytes .

Dus surfde ik uiteraard gelijk naar ICM Onlin, en tegelijk ging de muziek hard aan en toevallig ook nog van "Andy Tielman". Twee Indische dames en een man die tegen over mij zaten keken mij aan en ook de man met een verbazing op hun gezicht, en begonnen te glimmen. "Ja, ons boegbeeld Andy" zei de Indo-man. "Zeker op YouTube" vervolgde man: "Nee op ICM Online", zei ik met trots! "Wel van gehoord". Ik legde mijn I-Phone over dwars op tafel zo dat ze het nog beter konden zien; "Wat een prachtig beeld en mooi geluid" zei de vrouw.  De man pakte gelijk zijn I-Phone surfde gelijk naar  WWW.ICM-ONINE.NL  en begon te lachen (zijn allen gelijk abonnees geworden).

 

Vervolgens  ging ik naar MIJN PAGINA op ICM  en zag dat ik 7 berichten had in mijn ICM BERICHTEN MAP.

Allen wilden hun MIJN PAGINA op ICM veranderen naar een Look like van Webpagina zoals o.a van MIJN PAGINA VAN JUMBO. 

 

Goed mensen dat was het weer,  nu tot de orde van de dag.

MIJN PAGINA op ICM kan U als eigenaar helemaal aanpassen naar uw eisen en wensen.

Dus let nu goed op!

 

De structuur en procedure op ICM is als volgt;

Als U als abonnee bent toegelaten maakt het ICM systeem (NING) wordt ruimte gereserveerd voor Uw MIJN PAGINA en er wordt een standaard pagina aangemaakt voor Tekstvakken (boxen of blokken) voor;

 1. Mijn Blogs
 2. Mijn Prikbord
 3. Mijn Discussie
 4. Mijn Foto
 5. Mijn Video
 6. Mijn muziek
 7. Tekstvakken Maken van eigen pagina's

Als U de indeling wilt wijzigen dan zijn slechts enkele simpele handelingen hiervoor nodig door de tekstvak ter verplaatsen over de andere tekstvak (slepen).

 

 1. U gaat met uw muis bij tekst bijvoorbeeld "Mijn Blogs" staan en U ziet dat Uw muis wijzigt in een soort kruis, en aan de linkerzijde verschijnt ook zo'n teken.
 2. U drukt de linkerkant van uw muis in ; bij laptops Uw linkerzijde van het plateau, en uw ziet dat het testvak wordt omringd met "------"
 3. U houdt linkerkant van uw muis of plateau ingedrukt, en U sleept het omcirkelde testvak naar boven of beneden op de gewenste locatie en u  laat het drukken los.
 4. U ziet dat tekstvak nu van plaats is verhuisd naar de nieuwe plaats van uw pagina.

Zo herhaalt u deze handelingen voor de andere tekstvakken die U wilt laten verhuizen op MIJN PAGINA. 

 

Wilt U weer terug naar de Outlook / layout van uw oorspronkelijke MIJN PAGINA;

Dit doet U alsvolgt :

 1. U gaat naar Instelling op de boven - rechts van MIJN Pagina, deze klikt u aan.
 2. U selecteert/kiest voor MIJN Pagina
 3. U klikt bij Vormgeving "Opnieuw instellen" aan, en alles wordt weer gereset.

Ja ik ben benieuwd of U dit allemaal is gelukt.

 

Volgende keer inloggen een account uit Facebook, Google en Yahoo!

 

Uw webmaster

Jan de Keten

13:5  -  10 juli 2013.

RSS

ADVERTENTIE.

ICM PRIVACYVERKLARING

Lees onze ICM algemene voorwaarden   -- >Hier

KVK - nummer 72173122

ICM Project & Events, organiseert seminar  naar het boek "Overleven door het denken in projectstrategieen.

.

Schrijf U vandaag nog in 

Ook kunt het inschrijfformulier aanvragen info@icm-online.nl of direct via deze site inschrijven
U bent € 50 verschuldigd als deelnemer ACTW66, en U heeft 1 jaar gratis een ICM Abonnement en toegang tot ons Video-kanaal, het  enige Indisch Kanaal !  

Steun ACTW66 ! 

Uw donatie  kan U storten op Rabo rekening NL41 RABO 03977255 07   ten name van F.Schwab / ICM Online onder vermelding van donatie Traktaat van Wassenaar.

Advertenties

De lente breekt aan, wat dacht U van uw tuin in bamboo design? 

https://bamboedesign.nl/

Het boek "Rapport traktaat van Wassenaar" €  50 exclusief verzendkosten, donaties boven € 50 ontvangen het boek kosteloos. Deelnemers  die zich inschrijven voor ACTW66 kosteloos. Boek wordt vrijgegeven nadat deze aan het nieuwe kabinet is overhandigd

www.calbona.nl

Graag bestel ik het ICM Jaarboek "Toegang tot de Indische Wereld"  prijs 19,95 exclusief  verzendkosten € 3,95  Bestellen

hier !  

Velen lezen nu al mijn pas uitgebrachte boek "Voorbode van het turbulente Millennium" .................

INDISCHE NEDERLANDER AAN HET WOORD. ===>>> 

Zie verder Hier 

ICM/MSN de geschiedenis van de Indische  een digitale guerrilla

kik hier on te downloaden

 http://www.diasporaindonesia.org/

=Onderzoekrapport naar tegoeden

particuliere bank en - levensverzekering van Nederlanders in Indie 1940 -1958

klik HIER

========================

Rapport

Diaspora Dispatch Memorizer for prime Minister Mark Rutte 

Download EJOS Newsletter

HIER / HERE

 

Recensie “door de ogen van het kind”  De vader van een bekende schrijver overleefde het jappenkamp door op zijn tellen te passen en door de macht van het getal de macht over zijn leven in eigen hand te houden (Adriaan van Dis, Indische Duinen). 

Leo Blokhuis schrijft boek over Indo-Rock De bekende popmuziekhistoricus Leo Blokhuis (onder andere bekend als deskundige en DJ van de “Top 1000 Aller Tijden” die aan het eind van ieder jaar op TV te zien is) is momenteel druk bezig met een standaardwerk over Indo-Rock.…  Doorgaan  

 Buitenkampers Sinds de première heeft nu al ruim 5000 bezoekers getrokken Doorgaan

 Farewell to the Indies (De Engelse vertaling van  het  boek "Weg uit Indië", verschenen in 2012) is nu op website  www.hansvervoort.nl 

gratis te downloaden als ePub, PDF-file, Kindle-file of Word-file

Of hier op ICM site downloaden HIER.Het besluit om onderzoek naar dekolonisatie van Nederlands-Indiē uit eigen zak te betalen is een diplomatieke beslissing

Mijn levensverhaal - 5     door onze correspondent in Nieuw Zeeland, Adrian Lemmens  doorgaan

Column van Ellen Hauwert


 

Likeur met spekkoek smaak predikaat fine and excellent!   Doorgaan

Pasar Malam Selamat 

Datang in Holland - boek verkrijgbaar bij Amazon.met  vertaalde  Nederlandse artikelen - Engels Doorgaan  

 

www.prepaidunion.com

 © 2019   Gemaakt door F.Schwab (ICM Editor).   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden